2019-11-18 – Göteborg – ESAs program för att utforska vårt solsystem

Flyg- och rymdtekniska föreningen inbjuder till föredrag

Vägvisning till Sportstugan är markerad på bilden till höger.

Tid: kl 16:30
Datum: 18 november
Plats: Sportstugan, mellan RUAG Space och SAAB (Solhusgatan, Kallebäcks Teknikpark).

Människan har alltid varit intresserad av att utforska rymden. För 50 år sedan satte människan sin fot på månen för första gången, när Apollo 11 och Neil Armstrong landade på månen. Vilka planer har europeiska rymdorganisationen ESA idag när det gäller utforskning av rymden? Föredraget presenterar ESAs program för att utforska vårt solsystem.

Föredraget presenteras av Annalena Johansson, Marknadschef för digitala produkter, RUAG Space.

Anmälan om deltagande görs
med e-post till hans-olof.hansson@ruag.com
eller per SMS-meddelande, 0709-285040 till Andreas Billström (helst inte som samtal)

Anmälan om deltagande skall vara oss tillhanda senast fredagen den 15 november klockan 12.

Även du som ännu inte är medlem är välkommen att anmäla dig till detta föredrag och som medlem i föreningen. Medlemsanmälan görs bäst via hemsidan.
Vårt program omfattar normalt fyra föredrag på våren och tre på hösten. Årsavgiften är 150 SEK och betalas till plusgiro 119 5459-1. Vi behöver ha uppgift om namn, adress, telefon och e-post adress.

 

 

Även du som ännu inte är medlem är välkommen att anmäla dig till detta föredrag och som medlem i föreningen. Medlemsanmälan görs bäst via hemsidan.
Vårt program omfattar normalt fyra föredrag på våren och tre på hösten. Årsavgiften är 150 SEK och betalas till plusgiro 119 5459-1. Vi behöver ha uppgift om namn, adress, telefon och e-post adress.

Translate »